Toegankelijkheidsverklaring

BIJGEWERKT: december 2017


Algemeen

Chiropractie Boxtel streeft ernaar om ervoor te zorgen dat haar diensten toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Chiropractie Boxtel heeft een aanzienlijke hoeveelheid middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat haar website gemakkelijker te gebruiken en toegankelijker wordt voor mensen met een handicap, met de sterke overtuiging dat elke persoon het recht heeft om te leven met waardigheid, gelijkheid, comfort en onafhankelijkheid.


Toegankelijkheid

Chiropractie Boxtel stelt de UserWay Website toegankelijkheidswidget beschikbaar die wordt aangedreven door een speciale toegankelijkheidsserver. Met de software kan Chiropractie Boxtel de naleving van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0) verbeteren.


Het Toegankelijkheidsmenu inschakelen

Het toegankelijkheidsmenu kan worden ingeschakeld door op het pictogram van het toegankelijkheidsmenu op de hoek van de pagina te klikken. Nadat u het toegankelijkheidsmenu hebt gestart, wacht u even totdat het toegankelijkheidsmenu in zijn geheel is geladen.


ontkenning

Chiropractie Boxtel blijft zich inspannen om de toegankelijkheid van haar site en diensten voortdurend te verbeteren in de overtuiging dat het onze collectieve morele verplichting is om naadloos, toegankelijk en ongehinderd gebruik mogelijk te maken ook voor mensen met een handicap.

Ondanks onze inspanningen om alle pagina's en inhoud op www.chiropractieboxtel.nl volledig toegankelijk te maken, is sommige inhoud mogelijk nog niet beschikbaar volledig aangepast aan de strengste normen voor toegankelijkheid. Dit kan het gevolg zijn van het niet hebben gevonden of geïdentificeerd van de meest geschikte technologische oplossing.


Hier voor jou

Als u problemen ondervindt met inhoud op www.chiropractieboxtel.nl of hulp nodig hebt met een deel van onze site, neem contact met ons op tijdens de normale kantooruren, zoals hieronder beschreven en wij helpen u graag verder.Neem contact met ons op

Als u een toegankelijkheidsprobleem wilt melden, vragen hebt of hulp nodig hebt, neemt u contact op met de klantenservice van Chiropractie Boxtel .