Ontmoet het team

Chiropractor BT Boxtel Ivar Ransberg
Chiropractor

Ivar Ransberg D.C.

Ivar Ransberg komt uit Oslo, Noorwegen, hij heeft chiropractie gestudeerd aan het
AECC University College. Tijdens zijn studie heeft hij chiropractie ervaring op gedaan in Bournemouth, Engelandwaar hij zich ontwikkeld heeft tot volwaardig chiropractor.

Onlangs besloot Ivar om naar Nederland te verhuizen, waarhij zijn passie om met chiropractie mensen te helpen hunmeest optimale gezondheid te bereiken, voort zal zetten. Hij houdt ervan om met chiropractie dagelijks verschillende mensen bij uiteenlopende lichamelijke ongemakken te mogenhelpen.

Ivar heeft veel ervaring met verschillende sporten en gewichtstraining en heeft op dit gebied dan ook veel kennis te delen.
In zijn vrije tijd reist Ivar graag naar verschillende plaatsen opde wereld. Hij brengt het grootste deel van zijn vakantie door in Noorwegen en Spanje en hij houdt van gewichtheffen en voetbal.

Chiropractor BT Boxtel Matthew Barney Maak kennis met de chiropractor
Chiropractor

Matthew Barney D.C.

Dr. M. Barney is chiropractor en studeerde af aan de Parker Universiteit in Dallas, Verenigde Staten. Na het behalen van zijn Bachelor of Science in Anatomie op de Oswego State University studeerde hij verder om zijn Doctorate of Chiropractic (D.C.) titel te behalen, waarmee hij officieel chiropractor werd.

Ook behaalde hij een tweede titel: Bachelor of Science in Psychologie. Een stage in het Uneve ziekenhuis in Mexico-stad werd door hem volbracht op de radiologie afdeling.

Terug in Dallas, Verenigde Staten, specialiseerde Dr. Barney zich in het corrigeren van lichaamshoudingen met een focus op het behandelen van chronische hoofdpijn en migraine. Het behandelen van nek- en rugpijn behoort tevens tot zijn professie.

Na het completeren van zijn coschappen in het Veterans Administration Hospital in Dallas besloot hij om zijn carrière als chiropractor te vervolgen in Nederland. De Nederlandse taal heeft hij zich direct machtig gemaakt, door onder meer het volgen van een cursus bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught.

Zowel in de Verenigde Staten, Mexico en Nederland heeft Dr. Barney bijgedragen aan de gezondheid van duizenden patiënten, waaronder pasgeborenen, tieners, professionele & Olympische atleten en senioren.

Dr. Barney zet zijn ruime chiropractische kennis op hartstochtelijke wijze in om zoveel mogelijk patiënten gezond te maken én te houden.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP

maandag
1400 - 1800 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
1400 - 1800 uur


donderdag
0800 - 1200 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Boxtel
Rechterstraat 49C
5281 BT Boxtel
Netherlands
073-7859821