Ontmoet het team

Chiropractor

Daniel Freeman

Daniel Freeman is afgestudeerd aan het New Zealand College of Chiropractic (NZCC) en raakte als tiener geïnteresseerd in chiropractie nadat hij een sportblessure had opgelopen. Daniel ontdekte dat chiropractie snel en effectief was om hem weer aan het sporten te krijgen, maar hij merkte ook dat veel kleine kwalen verdwenen met een algehele betere gezondheid als resultaat door chiropractische zorg.

Na zijn afstuderen aan NZCC was Daniel werkzaam bij een kleine gemeenschap. Hij zag een breed scala aan mensen van 3 maanden tot 90 jaar oud en vond het buitengewoon bevredigend om mensen uit alle lagen van de bevolking te helpen weer te kunnen laten doen waar ze van houden en een hogere kwaliteit van leven te kunnen leiden. Daniel heeft een aanvullende studie afgerond op het gebied van neurologie, zwangerschaps- en pediatrische zorg, sacro-occipitale techniek en fasciale ontspanning, waardoor hij met een breed scala aan mensen kan werken.

Chiropractor

Matthew Barney D.C.

Dr. M. Barney is chiropractor en studeerde af aan de Parker Universiteit in Dallas, Verenigde Staten. Na het behalen van zijn Bachelor of Science in Anatomie op de Oswego State University studeerde hij verder om zijn Doctorate of Chiropractic (D.C.) titel te behalen, waarmee hij officieel chiropractor werd.

Ook behaalde hij een tweede titel: Bachelor of Science in Psychologie. Een stage in het Uneve ziekenhuis in Mexico-stad werd door hem volbracht op de radiologie afdeling.

Terug in Dallas, Verenigde Staten, specialiseerde Dr. Barney zich in het corrigeren van lichaamshoudingen met een focus op het behandelen van chronische hoofdpijn en migraine. Het behandelen van nek- en rugpijn behoort tevens tot zijn professie.

Na het completeren van zijn coschappen in het Veterans Administration Hospital in Dallas besloot hij om zijn carrière als chiropractor te vervolgen in Nederland. De Nederlandse taal heeft hij zich direct machtig gemaakt, door onder meer het volgen van een cursus bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught.

Zowel in de Verenigde Staten, Mexico en Nederland heeft Dr. Barney bijgedragen aan de gezondheid van duizenden patiënten, waaronder pasgeborenen, tieners, professionele & Olympische atleten en senioren.

Dr. Barney zet zijn ruime chiropractische kennis op hartstochtelijke wijze in om zoveel mogelijk patiënten gezond te maken én te houden.

Chiropractor

Steven Kloster D.C.

Oorspronkelijk afkomstig uit Baton Rouge, Louisiana (VS) is Steven Kloster, D.C. thans chiropractor in de praktijk in Boxtel.

Steven Kloster behandelt met passie en zet zijn kennis zoveel mogelijk in om patiënten van een zo goed mogelijke gezondheid te voorzien.

Steven Kloster D.C. is een ervaren chiropractor. Voor alle uiteenlopende hoofd-, nek- en rugpijnen bent u bij hem in goede handen.

Zijn aanvullende certificaten, zoals Webster’s techniek tijdens zwangerschappen, het Fasciaal Distorsie Model, Graston techniek voor weefselblessures en Werveldecompressie stellen Steven Kloster in staat om een breed arsenaal patiënten te behandelen.

In zijn vrije tijd reist Steven Kloster graag en voert hij Braziliaans Jiu-Jitsu en kickboksen uit.

maandag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


woensdag
Gesloten


donderdag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Boxtel
Rechterstraat 49C
5281 BT Boxtel
Netherlands
073-7859821